Hakkari Valiliği sosyal medya hesabında yapılan açıklamaya göre, Vali Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte, Hakkari Depin Polis Kontrol Noktası ile Yeniköprü Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek, gece gündüz demeden bayramlarda dahi Milleti huzuru için, özveri ve fedakarlık ile çalışan tüm kolluk kuvvetlerinin Ramazan Bayramlarını kutlayarak, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Türk Eğitim Sen'den öldürülen okul müdür açıklaması Türk Eğitim Sen'den öldürülen okul müdür açıklaması

Daha sonra Vali Çelik ve beraberindekiler birlikte, Hakkari Devlet Hastanesine giderek, hastanede tedavi gören vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutladı.

Böyle güzel bir günde kendilerini yalnız bırakmağı için memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlara Vali Çelik, şunları kaydetti.

''Bayramlar bir arada, omuz omuza olduğumuz sürece güzel. Rabbim birliğimizi daim eylesin, birlikte nice güzel bayramlara kavuşmayı nasip etsin. Tekrardan hayırlı bayramlar diliyorum .

Çelik, hastane çalışanlarına kolaylıklar, hastalara acil şifalar ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Çelik'e ziyaretlerde Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ve Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci eşlik etti.

Kaynak: NİRGÜL UYSAL