• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.095 %1.2
  • ETHERIUM 3.100 %2.41
10°

Vali Çelik Haberleri

Vali Çelik haberleri ve güncel Vali Çelik gelişmeleri, Vali Çelik ile ilgili tüm video, Vali Çelik fotoğrafları ve Vali Çelik haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik, yağmurun ardından yıldırım ve şimşeklerin eşlik ettiği anları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Rukiye Ertuş’u evinde ziyaret ederek "‘‘En değerli varlığımız hayatımızdır’’ dedi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik Durankaya'da tipiye yakalanan kuzulara sahip çıkan öğretmenleri tebrik etti.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Nitelikli Eğitim ve Araştırma Derneği (NEVADER) tarafından, Hakkâri’deki öğrencilere, kitap desteği sağlandı.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik, kent merkezinde yaşayan 2 engelli vatandaşı evinde ziyaret ederek tekerli sandalye hediye etti.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik ve AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i ziyaret etti.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali  Çelik, Asayiş Toplantısında ilgili birim yöneticileri le bir araya geldi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik, karlarla kaplı Cilo Dağları'nın eteklerinde alın teriyle toprağı işleyen çiftçileri buğday ekimine başladığını söyledi.

Hakkari Haberleri

Hakkarili hayırsever iş İnsanı İsmet Ölmez Hakkari Valisi Ali Çelik ile makamında bir araya geldi.

Hakkari Haberleri

Hakkari’nin gelişimi ve kalkınması adına önem taşıyan projelerin değerlendirildiği 2024 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik Kavaklı köyünde başlatılan maden ocakları ile açıklamada bulundu.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak, Dilek Çiçek isimli öğrenciye devretti.