• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.000 %-1.92
  • ETHERIUM 3.110 %-1.89
20°

Hakkari Haberleri

hakkari haberleri ve güncel hakkari gelişmeleri, hakkari ile ilgili tüm video, hakkari fotoğrafları ve hakkari haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

Hakkari’de faaliyet gösteren iki kadın kooperatifi birleşerek ortak bir projede işbirliğine imza attılar.

Hakkari Haberleri

Hakkari’nin tarihi şarkılarını kendilerine has üslup ve tarzlarıyla seslendiren “Colemêrg Collective” dev kadrosuyla 14 Mayıs’ta sahne alacak.

Hakkari Haberleri

Hakkari’de İl Müftülüğü 2024 yılında hacca gidecek vatandaşlar için Hac eğitim seminerleri düzenledi.

Hakkari Haberleri

4 ay önce yenilenen Hakkari Üniversitesi yolunda büyük çökmeler meydana geldi. Tehlike arz eden yolun onarılması bekleniyor.

Hakkari Haberleri

Hakkari’nin Kavaklı bölgesinde devam eden maden çalışmalarına karşı başlatılan eylemler 5. Gününe girerken eylemcilerin yaşları dikkat çekiyor.

Hakkari Haberleri

Ak Parti Hakkari İl Yönetimi 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli idareler Genel seçim sonuçlarını masaya yatırdı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'deki Mir Kalesi ile Zeynel Bey Medresesi ve Şemdinli ilçesindeki Kelat Sarayı'nın restorasyon ve kazı çalışmaları hızlandırılacak.

Hakkari Haberleri

Hakkari 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Durankayaspor ile Sabri Baran Navşarspor, şampiyonluk için kozlarını paylaşacak.

Hakkari Haberleri

Hakkari Belediye şirketinde görevli Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Yakup Aktaş yaptığı yazılı açıklama ile görev alanının değiştirilmesine tepki gösterdi.

Hakkari Haberleri

Hakkari’de olası deprem için tedbir amaçlı konteyner sevkiyatı devam ediyor. Konteyner yüklü tırlar Şemdinli'ye giriş yaptı.

Eğitim

Hakkari Yunus Emre İlköğretim Okulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği program büyük ilgi gördü.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de yurda kaçak olarak getirildikleri tespit edilen 5 tavus kuşuna el konuldu.