• DOLAR 32,11 %-0.19
  • EURO 35,15 %-0.03
  • ALTIN 2.471,23 %0.14
  • BİST100 10.159 %0.00
  • BITCOIN 65.997 %7.25
  • ETHERIUM 3.000 %3.72
12°

Hastane Haberleri

Hastane haberleri ve güncel Hastane gelişmeleri, Hastane ile ilgili tüm video, Hastane fotoğrafları ve Hastane haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Dünyadan

Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF), İsrail’in saldırıları sonucu Refah’ta bulunan Endonezya Sahra Hastanesi’nde 12 Mayıs itibarıyla faaliyetlerin durduğunu duyurdu.

Bölge Haberleri

Muş'un Varto ilçesinde, mantar toplamaya gittiği dağda ayağının burkulması sonucu yürüyemeyen 65 yaşındaki kadın, ekiplerce hastaneye ulaştırıldı.

Dünyadan

İsrail'in, Gazze Şeridi'nde hastaneleri, can kurtarılan yerlerden ölüm kokuları yayılan yerlere ve toplu mezarlara dönüştürdüğü belirtildi.

Sağlık

Hemşire Güllü Soyşen ile Hasta Hakları Birimi Sorumlusu Güney Avşar, doktor çocuklarıyla aynı hastanede görev yapıyor.

Bölge Haberleri

Gazı açıp sohbete dalan döner ustası, dikkatsiz davranıp ocağı yakmak için çakmağı çaktığı sırada meydana gelen parlamada ağır yaralandı.

Sağlık

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde geçen yıl açılan Uyku Bozuklukları Merkezi'ne 1 yılda 2 bin 500 kişi başvurdu.

Bölge Haberleri

Batman’ın Sason ilçesinde, pancar toplamak için mezraya gittiği sırada yılanın ısırdığı B.T., askeri helikopterle hastaneye götürüldü.

Bölge Haberleri

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, nefes borusuna mama kaçan 2 yaşındaki Umut Ali kadir kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik , kontrol noktalarında görev yapan güvenlik görevlileri ile hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Bölge Haberleri

Mardin’in Midyat ilçesinde çıkan tartışmada darbedilen, olayın ardından da rahatsızlanan sandık görevlisi İdris Aydın, hastaneye kaldırıldı.

Güncel

Beykoz'daki evinde rahatsızlanan usta oyuncu Kadir İnanır, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hakkari Haberleri

Vali Çelik, Hakkâri Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlıkçıların Tıp Bayramını Kutladı.