Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği seçim bürosu açılışına, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Başkan Yardımcısı Sadık Çat, il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Yeniden Refah Partisi Derecik Belediye Başkan Adayı Avukat Hasan Dinç, törende yaptığı konuşmada biz milletin efendisi değil hizmetkarı olacağız dedi.

Dinç, “bizim kapımız herkese açık olacak, herkes içinden geçeni, eksiklerimizi ve hatalarımızı bize açıkça söyleyebilecek. Ayrıca biz Derecik için muhteşem projelerimizle geliyoruz. Özellikle gençlere yönelik çok çalışmamız olacak. Öncelikle muhteşem bir futbol kulübüyle geliyoruz. İçerisinde tenis, voleybol, basketbol, satranç gibi her şey yer alacak, ayrıca gençlerimize çok iyi kariyer yapma fırsatları sunacağız" dedi

Hakkarililer halaylarla Trakya'yı salladı Hakkarililer halaylarla Trakya'yı salladı

Dinç konuşmasının devamında; "artık babalarınız dershane uzak diye kızlarımızı dershaneye göndermemezlik yapamayacaklar çünkü buraya dershane açacağız. Çalışan annelerimiz için bir kreş yapıp kadınlarımıza hediye edeceğiz. Sınır kapsındaki tüm sıkıntıların farkındayız, özellikle kadınlara yapılan muamelenin farkındayız, saatlerce sıra beklediğinizin farkındayız. Bu sorunları ortadan kaldıracağız. Sizler artık emin ellerde olacaksınız. Biliyorsunuz ki, biz kadın hakları savunucusuyuz, aynı zamanda kadınların bizim başımızın üstünde yeri var” dedi.

Kaynak: NİRGÜL UYSAL