• DOLAR 32,25 %-0.03
  • EURO 34,69 %-0.12
  • ALTIN 2.404,39 %0.17
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 62.829 %-1.29
  • ETHERIUM 3.021 %-2.51
6°

Yeniden Refah Partisi Haberleri

Yeniden Refah Partisi haberleri ve güncel Yeniden Refah Partisi gelişmeleri, Yeniden Refah Partisi ile ilgili tüm video, Yeniden Refah Partisi fotoğrafları ve Yeniden Refah Partisi haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Bölge Haberleri

Konya'nın Doğanhisar Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa etti

Siyaset

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nden seçilen Kasım Gülpınar: Usulsüz ve yanlış iş yapanın gözünün yaşına bakmayacağız.

Hakkari Haberleri

Hakkari'nin Derecik ilçesinde seçimi Yeniden Refah Partisi adayı Avukat Hasan Dinç kazandı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'nin Derecik ilçesinde Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Dinç oyunu kullandı. Dinç seçimin hayırlı olmasını diledi.

Hakkari Haberleri

YRP Hakkari Belediye Başkan Adayı Osman Azizoğlu, Merga Bütan Kayak Merkezine seyir tepesi ve hobi evleri kuracaklarını söyledi.

Hakkari Haberleri

Yeniden Refah Partisi’nin Durankaya Belediye Başkan Adayı Kemal Kaya seçim çalışmaları ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hakkari Haberleri

Hakkari’nin Derecik ilçesinde açılışı yapılan Yeniden Refah Parti’sinin seçim bürosu yağmura rağmen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Güncel

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'nda olmadığını söyleyen AK Partili Efkan Ala, "Girdiği yerlerde seçimleri kendisinin kazanma ihtimali yok ama CHP'nin...

Siyaset

Yeniden Refah Partisi Hakkari İl Başkanı Ali Özer yerel seçimlerde Derecik, Büyükçiftlik ve Durankaya belediyelerini alarak sürpriz yapacaklarını söyledi.

Siyaset

Seçim kurullarına aday listelerinin verildiği son günde Yeniden Refah Partisi Osmaniye’de müracaata geç kaldı, il başkanı görevden alındı.

Hakkari Haberleri

31 Mart'taki yerel seçimlere sayılı günler kala, siyasi partilerin Hakkari merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları bir bir belli...

Siyaset

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu.