Ziyaretler kapsamında Hakkari'de Muhtarlar, 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde  Hakkari Belediye Eş Başkanlığına seçilen Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe'yi ziyaret ederek yeni görevlerinde başalar diledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Hakkari Belediye Eş Başkanları Akış ve Tekçe, muhtarlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kent merkezindeki 15  mahalle muhtarı ile birlikte Hakkari'ye hizmet edeceğini kaydeden Eş Başkanlara  “Bizler muhtarlarımızla uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız. Yaptığımız işlerde en önemli olan vatandaşımızın yanında olabilmektir. Bizler iyi günde kötü günde daima vatandaşımızın yanında olacağız. Belediyecilikte bunu gerektirmektedir. Sadece altyapı veya üstyapı projeleriyle vatandaşların gönlünü kazanamazsınız. Gönül kazanmak için gönülden çalışmak ve bir olmak, birlikte olmak gerekir” dedi.

Hakkari Muhtarlar Derneği Sümbül Mahallesi Muhtarı Ferdi Aksaç ise Eş Başkanları Akış ve Tekçe'ye yeni görevlinde başarılar diledi.

Aksaç,'' Başkanımızla beraber biz muhtarlar hep birlikte 5 yıl Hakkari'ye hizmet etmek için Hakkari halkı bizlere görev verdi. En iyi şekilde hizmet etmek için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim bizi utandırmasın" şeklinde konuştu.

Hakkari'de el konulan tavus kuşları koruma altına alındı Hakkari'de el konulan tavus kuşları koruma altına alındı

Muhabir: Nirgül Uysal