23 Nisan Etkinlikleri kapsamında 1920 Ruhu ve Heyecanıyla “2071 Yılının 23 Nisan Ufku”na Bakan 115 Çocukla, Bu Yıl İlk Kez Düzenlenen "23 Nisan Özel Oturumu” yapıldı.

Oturuma katılan 115 öğrenci arasında Cumhuriyet Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Elber Fırat Durmaz ile İdris Akbıyık Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Zeynep Havin Yıldırım da vardı.

Birinci Meclis binasında temsili açılış törenin ardından “23 Nisan 1920 Oturumu” Milli Eğitim bakanı Yusuf Tekin’in katılımı gerçekleştirildi.

Hakkari Üniversitesi'nde 'Ödül' heyecanı Hakkari Üniversitesi'nde 'Ödül' heyecanı

81 İli Temsilen Gelerek 1920 Ruhu ve Heyecanıyla “2071 Yılının 23 Nisan Ufku”na Bakan 115 Çocuk arasında bulunan Hakkarili Öğrenciler Elber Fırat Durmaz ile Zeynep Havin Yıldırım’ın yöresel kıyafetleri dikkat çekti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Hakkarili öğrenciler ile yakından ilgilenirken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün X Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Hakkari’mizi temsil eden iki öğrencimiz, Meclisimizin açılış gününe şahitlik eden birinci meclis binamızın manevi atmosferini soluyarak meclisimizin açılış temsilini, Millî Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin ile birlikte izlediler” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Zeki Dara