Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda, 08-13 Nisan ara tatili sonrası müdürler kurulu toplantısı yapıldı.
Eğitim yöneticilerinin okullarıyla ilgili sorunlarını dile getirdiği toplantıda; daha önceki toplantılarda da gündeme gelen ortak sınavlar, okul ortamında alınacak önleyici tedbirler, destekleme ve yetiştirme kursları, okulum temiz çalışmaları, tamamlayıcı eğitim programları, okulların öğretmen ihtiyaçları, büyük ve küçük onarımlar, taşımalı eğitim, yemek hizmetleri gibi konularda yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Hakkari Valiliği himayelerinde, Milli Eğitim Müdürlüğünce koordine ettiği kazanım değerlendirme sınavlarına devam edileceğini belirten Müdür Yılmaz,  Hakkâri'nin eğitim kalitesini en üst seviyeye taşımak için Milli Eğitim Bakanlığıca öncülüğünde, Hakkari Valisi  Ali Çelik'in liderliğinde, hep birlikte, alın teri dökmeye devam edeceklerini söyledi.

Yılmaz, açıklamanın devamında şunları kaydetti.  "İlim nefesleriyle, öğrencilerimizin başarılarına her zamankinden daha fazla katkı sağlayacak siz değerli yöneticilere ve kıymetli öğretmenlerimize, yapacağınız rehberlik ve göstereceğiniz gayretler için şimdiden teşekkür ederim," dedi.

Toplantıya Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fahrettin Çelik ve  Ali Korkmaz, şube müdürleri ve kurum ile okul müdürleri katıldı.

Hakkari Barosu dahil 14 barodan ortak Elçi açıklaması Hakkari Barosu dahil 14 barodan ortak Elçi açıklaması

Editör: Haber Merkezi