• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 62.979 %-2.81
  • ETHERIUM 3.128 %-1.33
20°

Irak Haberleri

Irak haberleri ve güncel Irak gelişmeleri, Irak ile ilgili tüm video, Irak fotoğrafları ve Irak haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Dünyadan

TikTok’ta yüzbinlerce takipçisi olan ünlü Iraklı fenomen Om Fahad, dün Bağdat’ta kimliği belirsiz kişilerce vurularak öldürüldü.

Siyaset

Erdoğan ile Muhammed Şiya Sudani, arasında, iki ülke arasında gerçekleştirilecek 26 iş birliği anlaşmasına imza atıldı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'nin Derecik ilçesindeki gümrük kapısından 11 ayda 355 bin kişi giriş-çıkış yaptığı belirtildi.

Hakkari Haberleri

Kuzey Irak’ın Erbil kentinde bayan kuaförlüğü yapan Henna Öztürk, bu mesleğini Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde sürdürüyor.

Güncel

Irak’ın başkenti Bağdat'ta Secad Emin isimli genç "ofsayt" gerekçesiyle çıkan kavgada tornavida ile öldürüldü.

Hakkari Haberleri

Türkiye’den Irak’a açılan Şırnak’taki Habur Sınır Kapısında yaşanan yoğunluk nedeniyle Çukurca’daki Üzümlü Sınır Kapısında geçişler aksıyor. 

Dünyadan

Kirby, “Güçlerimiz saldırıya uğramasaydı, misilleme yapmazdık çünkü güçlerimiz Irak Hükümetinin isteği üzerine ülkede bulunuyor." dedi.

Dünyadan

Beyaz Saray'ın 2 Şubat'taki saldırılar öncesi Bağdat'ın bilgilendirdiğini açıklamasının ardından ABD Dışişleri Bakanlığı, Irak'ın saldırılardan önce değil, hemen sonra bilgilendirildiğini...

Dünyadan

Irak ordusu ile ABD ordusu tarafından ortak kullanılan Ayn'ül Esad Hava Üssü'ne füze ve roketli bir saldırının gerçekleştiği belirtildi.

Güncel

Irak’ın güneyindeki Zikar vilayetinde kan davalı iki aile arasında yaşanan silahlı çatışmada 7 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Dünyadan

Irak Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Erbil'de sivillerin ölümüne neden olan İran saldırısından dolayı Tahran Büyükelçisini bakanlığa çağırdı.