Edinilen bilgiye göre 19 yaşındaki Secad Emin, halı saha maçında gol attı. Karşı takım oyuncuları gole “ofsayt" diyerek itiraz etti. Bunun üzerine çıkan kavgada Secad Emin tornavida darbeleri ile yaralanıp hayatını kaybetti.

DEM Parti bürosuna silahlı saldırı DEM Parti bürosuna silahlı saldırı

Kavgada Secad Emin’in 3 takım arkadaşının da tornavida ile yaralandığı belirtiliyor.

Dilfiyan aşireti reisi Şeyh Naci Dilfi, olayla ilgili, "Ofsayt gerekçesiyle küçük bir sorun çıkıyor aralarında, sonra kavga ediyorlar. Rakip takım oyuncuları onu tornavida ile öldürüyor. Maalesef bu tür olaylar arttı” dedi.

Polis 3 şüpheliyi gözaltına alırken, 2 şüpheli kaçtı. Gözaltına alınanlardan şu ana kadar Secad Emin’i öldürdüğünü itiraf eden olmadı.

Yakınlarının verdiği bilgiye göre, ofsayt nedeniyle hayatını kaybeden Secad Emin, sağır ve dilsizdi ve ailenin en küçük çocuğuydu.

Rûdaw’a konuşan Secad Emin’in amcası İbrahim Mihemed Dilfiye, “Kavga etmişler, maç bittikten sonra diğer takımın oyuncuları onları tornavida ile vuruyor. 4 kişi tornavida darbeleriyle yaralanıyor. Secad da başına aldığı tornavida yarası ile hayatını kaybediyor. 3 kişi de yaralı, ancak şükürler olsun ki onların durumu iyi” dedi.

Editör: Haber Merkezi