• DOLAR 32,22 %-0.07
  • EURO 34,68 %-0.05
  • ALTIN 2.399,33 %0.25
  • BİST100 10.245 %-0.03
  • BITCOIN 61.000 %-2.31
  • ETHERIUM 2.966 %-0.89
15°

Genç Haberleri

genç haberleri ve güncel genç gelişmeleri, genç ile ilgili tüm video, genç fotoğrafları ve genç haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Bölge Haberleri

Diyarbakır'da, 17 yaşındaki genç caddede otomobilin yolcu koltuğunda gördüğü annesini tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Güvenlik

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde anne ve babasını ziyarete giderken kullandığı otomobil şarampole yuvarlanan 23 yaşındaki Bilal Sarıboğa hayatını kaybetti.

Bölge Haberleri

Diyarbakır'da balık avlamak isterken boynuna serpme ağı dolanıp suya düşerek boğulma tehlikesi geçiren genci arkadaşları kurtardı.

Bölge Haberleri

Türkiye Yaşlı Profili Araştırması’na göre Türkiye’de en fazla yaşlı nüfus oranına sahip il Sinop, en düşük yaşlı nüfus orana sahip...

Güncel

Irak’ın başkenti Bağdat'ta Secad Emin isimli genç "ofsayt" gerekçesiyle çıkan kavgada tornavida ile öldürüldü.

Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, başvuruların 15 Şubat’tan itibaren alınmaya başlanacağını belirtti.

Bölge Haberleri

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki genç, tartıştığı babasını ve araya giren annesiyle kardeşini pompalı tüfek ve bıçakla öldürdü.

Hakkari Haberleri

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gençler, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden öğretmenler için gökyüzüne balon bıraktı.

Hakkari Haberleri

Kayalar köyünün gençleri, her kış olduğu gibi bu kış da kendi imkanlarıyla yaptıkları tahta kayaklarla tırmandıkları karlı tepelerde kaydı.

Güvenlik

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü 20 yaşındaki Alper Kayış olay yerinde hayatını kaybetti.