31 Mart Mahalli İDareler seçimlerinde son viraja girildi.

Yeniden Refah Partisi Hakkari Belediye Başkan adayı Osman Azizoğlu, Hakkari İl Sesi Gazetesi aracılıığ ile seçmene seslendi ve destek istedi.

Azizoğu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ben Yeniden Refah Partisi  Hakkari İl  Belediye Başkan adayı Osman Azizoğlu Aziz milletimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. 

Hakkari 1. Amatör Lig'de Durankayaspor şampiyon oldu Hakkari 1. Amatör Lig'de Durankayaspor şampiyon oldu

Yeniden Refah Partisi olarak, 31 Mart Tarihinde yapılacak seçimler öncesinde, üye sayısı bakımından bugün Türkiye’nin üçüncü büyük partisi olmamız ve gerekse sahada yaptığımız çalışmalar neticesinde en büyük zaferlere imza atacağımıza inancımız tamdır. 

Bizler tüm algı ve karalama kampanyalarına rağmen, ülkemizin bu ekonomik ve sosyal buhrandan çıkışının doğru adresi ve milletimizin umudu olan Yeniden Refah partimizin en büyük zaferi için, tüm teşkilatlarımız ve adaylarımızla, çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Aziz milletimizin partimize ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’a olan güveni ve teveccühü, sorumluluğumuzu daha da artırmakta olup, milletimize önce Ahlaklı belediyeciliği, daha sonra da Milli Görüş iktidarını yaşatmak için, tüm teşkilatlarımızla bütün gücümüzle çalışacağımıza söz veriyor"

Sizleride 31 Mart tarihinde Yeniden Refah Partimize destek olarak, bu kutlu yürüyüşte bizimle birlikte olmaya davet ediyor,  Saygılar sunuyorum."

Editör: Zeki DARA