• DOLAR 32,25 %-0.03
  • EURO 34,69 %-0.10
  • ALTIN 2.394,22 %-0.26
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 61.800 %-2.22
  • ETHERIUM 2.948 %-3.34
5°

Seçim Haberleri

Seçim haberleri ve güncel Seçim gelişmeleri, Seçim ile ilgili tüm video, Seçim fotoğrafları ve Seçim haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güncel

Yargıtay Başkanlığı seçimlerinin 34 ve 35'inci tur oylamalarında, adaylar yine salt çoğunluk sayısı olan 175 oyu alamadı.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin kesin sonuçları açıkladı.

Güncel

Yargıtay Başkanlığı seçiminde 30 tur geride bırakılmasına rağmen sonuç alınamadı

Hakkari Haberleri

Hakkari Valiliği kent merkezi ve Yüksekova ilçesinde TYP kapsamında işe alınacak olan 900 kişinin İŞKUR kurasının yarın çekileceğini duyurdu.

Güncel

Yargıtay Başkanlığı seçimlerinin 29'uncu tur oylamasında da adaylardan hiçbiri salt çoğunluk sayısı olan 175 oyu alamadı.

Hakkari Haberleri

Uzun yıllar önce İstanbul’da yaşayan Ahmet Ertuş isimli Hakkarili yerleştiği mahalleye muhtar oldu.

Siyaset

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından yapılan itirazları inceliyor.

Güncel

Yargıtay Başkanı Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 18. turunda da hiçbir aday salt çoğunluğu sağlayamadı.

Bölge Haberleri

Şırnak'ın Silopi ilçesinde iki grup arasında, Çalışkan beldesindeki seçim sonuçlarına ilişkin çıkan kavgada, 3'ü sağlık çalışanı 7 kişi yaralandı.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) İl Seçim Kurullarından çıkan kararlara karşı yapılan olağan itirazlar sona erdi.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) siyasi partilerin bir çok değişik yer için seçim yenileme, oyların yeniden sayılması gibi taleplerini karara bağladı.

Güncel

CHP'nin önde tamamladığı ancak seçimlerin iptal edildiği Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine kayyum atandı. 2 Haziran'daki tekrar seçimine kadar belediyeyi vali yardımcısı...