Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 2024 Yılı 1. Toplantısı Vali Yardımcısı Furkan Berber  başkanlığında yapıldı. 

Hakkari Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhalim Ünalan, kurum temicilcileri ve sivil toplum örügütü yetkilileri katıldı. 

2023 yılı genel değerlendirmesinin yapıldığı il koordinasyon toplantısında, 2024 yılında yapılması planlanan çalışmalar konuşuldu

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konusunda kurumlararası işbirliğinin ele alındığı toplantıda; önümüzdeki süreçte hangi kuruma hangi iş düştüğü, neler beklendiği, kadına yönelik şiddetle mücadele için ne tür çalışmalar planlandığı ve kadın kooperatiflerinin çalışmaları masaya yatırıldı.

Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Çekya'lı Turistler Hakkari düğününe renk kattı Çekya'lı Turistler Hakkari düğününe renk kattı

"Vali Yardımcısı Furkan Berber Başkanlığında, İl Müdürümüz Abdulhalim Ünalan katılımıyla, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme 2024/1 toplantısı yapıldı"

Muhabir: Zeki Dara