Hakkari Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Girişimci Kadınlar” konulu seminer gerçekleştirildi.

Üniversitenin Keklikpınar Mahallesi'nde bulunan Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak katılan TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bilgi cerdi.

Keskin, TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu görev ve sorumlulukları kapsamında kadın girişimciliğinde yol haritası ve bugüne kadar yaptıkları faaliyetler ile ilgili bilgi verdi.

Bakanlık Duyurdu: Paralar Hesaba Yatırıldı Bakanlık Duyurdu: Paralar Hesaba Yatırıldı

Seminer, soruların cevaplandırılmasının ardından Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı’nın Başkan Sevda Keskin’e sunumlarından dolayı teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.

Programa; Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ve Prof. Dr. Can Yılmaz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Aksoy, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Çiçek, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Demir Kösem, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fikret Keskin, Sağlık Kültür ve Spor Dair Başkanı Feridun Alp, Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ümmü Gülsüm Polat, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Muhabir: Zeki Dara