• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.690 %3.19
  • ETHERIUM 3.125 %0.19
11°

Hakkari Üniversitesi Haberleri

Hakkari Üniversitesi haberleri ve güncel Hakkari Üniversitesi gelişmeleri, Hakkari Üniversitesi ile ilgili tüm video, Hakkari Üniversitesi fotoğrafları ve Hakkari Üniversitesi haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "1991Yılında Irak'tan Türkiye'ye Doğru Kürt Göçü" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesince hayata geçirilecek olan 'Genç Fikirler Yarışıyor' projesinin başvuruları başlıyor. Ödüllü yarışma için son başvuru tarihi 3 Haziran.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de şehir merkezinde görülen ve yiyecek arayan kurt, çevredeki bir kişi tarafından görüntülendi. Kurdun yerleşim alanına gelmesi tedirginliğe neden oldu.

Hakkari Haberleri

TÜBİTAK, Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Hakkari Üniversitesince hazırlanan 4 projeye destek verecek.

Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencileri için organize edilen iftar yemeğine...

Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesi, HATSO, DAKA ve TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği ile ödüllü 'Genç Fikirler Yarışıyor' projesi hayata geçirilecek.

Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesi'nde 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 'Girişimci Kadınlar' konu seminer düzenlendi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesince düzenlenen ‘Faylar Üzerinde Yaşayan Kent: Hakkari' konferansında konuşan Prof. Dr. Nuri Bodur kentte 7 şiddetinde bir depremin kaçınılmaz...

Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Nuri Bodur tarafından fay hatları konulu konferans düzenlenecek.

Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesince hazırlanan ve 4 ülkeden sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle uygulanan "Gelecek Seçimlerine Destek" projesinin kapanış toplantısı yapıldı.

Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından "Stres ve Kriz Yönetimi" konulu bir eğitim düzenledi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik Hakkari Üniversitesi Öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle derse katılan Vali Çelik...