ÇUKURCA – Hakkari İl Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cengiz Harmancı ile muhabirler Zeki Dara ve Hikmet Temeş, Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Çukurca Kaymakamlığı görevine atanan Emre Cebeci’yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Cengiz Harmancı, Kaymakam Cebeci’nin göreve başladığı günden itibaren Çukurca halkıyla kurduğu samimi iletişimin ilçenin gelişimine önemli katkılar sunacağına inandıklarını belirterek, başarı dileklerini iletti.
Kaymakam Emre Cebeci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yerel basının toplum için taşıdığı öneme dikkat çekti.
İlçedeki çalışmaların halka doğru ve hızlı bir şekilde aktarılmasında yerel basının önemli bir köprü görevi üstlendiğini vurguladı.