• DOLAR 32,18 %-0.11
  • EURO 35,11 %0.11
  • ALTIN 2.524,33 %0.95
  • BİST100 10.644 %0.00
  • BITCOIN 67.142 %0.03
  • ETHERIUM 3.132 %-0.23
16°

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari Haberleri haberleri ve güncel Hakkari Haberleri gelişmeleri, Hakkari Haberleri ile ilgili tüm video, Hakkari Haberleri fotoğrafları ve Hakkari Haberleri haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

DEM Parti Hakkari İl Örgütü Kobane davasında Kürt siyasetçilere verilen cezaya düzenlediği basın açıklaması ile tepki gösterdi.

Hakkari Haberleri

Türkiye'de yaklaşık 12,8 milyon genç bulunurken, bu sayı toplam nüfusun yüzde 15'ine denk geliyor. TÜİK verilerine göre Balıkesir genç nüfusun...

Hakkari Haberleri

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri derelerde koku ve sivrisinek oluşumunun önüne geçmek için çalışma başlattı.

Hakkari Haberleri

Aralarında Hakkari Baro Başkanı Avukat Ergün Canan'ın da bulunduğu Yüksekova'daki STK temsilcileri Vali Çelik'i makamında ziyaret etti.

Güncel

MEB'in sözleşmeli öğretmen istihdamı yönetmeliğinde yaptığı 'mülakat' değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı

Hakkari Haberleri

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) tarafından organize edilen Nevruz programı vatandaşların alana gelmesiyle başladı.

Hakkari Haberleri

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde ikamet eden 74 yaşındaki Ramazan Fırat, eski Ramazanları, insanların merhametini özlediğini söyledi.

Hakkari Haberleri

Kuzey Irak’ın Erbil kentinde bayan kuaförlüğü yapan Henna Öztürk, bu mesleğini Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde sürdürüyor.