Göreve başlayan Şimşek’ten Çukurca’ya ziyaret
Hakkari İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde göreve başlayan Vahap Şimşek görevinin ilk haftasında il ve ilçelerde tarımsal faaliyetleri hakkında bilgi almak amacıyla ilk ziyaretlerini Çukurca İlçe Müdürlüğüne yaptı.
HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ
Çukurca ilçesinde yapılan ziyarette İlçe Müdürü Kadir Selçuk ve kurum çalışanları ilçedeki tarımsal faaliyetler hakkında brifing verdiler. İlçenin tarımsal faaliyetleri, uygulanan ve takip edilen projeler, çiftçi talepleri ve uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunan Şimşek, daha sonra çiftçi ziyaretleri gerçekleştirdi.
Narlı köyüne yapılan ziyarette köy muhtarı ve çiftçiler yapılan tarımsal faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra; seracılık faaliyetlerinin geliştirilmesi konusunda ilçede faaliyet gösteren 19 seracı Türkiye’nin değişik yerlerindeki seraların yerinde ziyaret edilmesi konusundaki teknik gezi taleplerini Şimşek’e ilettiler.
İl Müdürü Şimşek yaptığı bütün görüşmelerde titizlikle notlar aldığını, yapılan taleplerin ve Çukurca İlçesindeki Tarımsal faaliyetlerin hakkettiği yere gelmesi konusunda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını, ilçe halkının göstermiş olduğu misafirperverlikten ve samimiyetten dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.