Başkan Epcim, Engelllilerle Bir Araya Geldi

Başkan Epcim, Engelllilerle Bir Araya Geldi

Hakkâri Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Bedensel Engelliler Derneği ve Engelli Spor Kulüpleriyle bir araya geldi. Başkan Epcim, şehir içi ulaşımın engellilere ücretsiz sağlanması hususunda gerekli talimatların verildiğinin müjdesini verdi.

HABER: HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkâri Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, bir kafede engelliler derneği ve engelli spor kulüpleri üyeleriyle bir araya geldi. Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş ve İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cahit Mollaosmanoğlu ile sporcu ve idareciler tarafından karşılanan Epcim, inşaatı devam eden Engelli Koordinasyon Merkezi hakkında bilgi aldıktan sonra Hakkâri’de yaşayan engellilerin durumları ve sorunları hakkında Başkan Mesut Keskin’den bilgi aldı.

Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epcim, Hakkâri Belediyesi tarafından yürütülen 2017 dönüşüm programı çerçevesinde engellilerin erişimine ve ulaşımına uygun engelli dostu caddeler oluşturduklarını, şehir içi ulaşımın engellilere ücretsiz sağlanması hususunda gerekli talimatların verildiğinin müjdesini vererek bundan sonraki süreçte bu tür ziyaretlerin daha sık gerçekleştirileceğini, engelliler için ellerinde geleni yapacağını söyledi.

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını son iki yıldır başarısını yakından takip ettiklerini, diğer engelli spor branşlarını da faal hale getirmek için gerekli desteğin sağlanacağını söyleyen Epcim, engelli sporcularla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

haber-4-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.