Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Şadiye Kırmızı Gül ve Şoreş Diri; Akmercan Doğalgaz Şirket yöneticileri, VEDAŞ İlçe Şefliği ve Türktelekom yetkilileri ile bir toplantı yaptı. 

Toplantıda, ilçenin ihtiyaç duyduğu altyapı hizmetlerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde hayata geçirilmesinin önemi üzerinde duruldu.

Yüksekova’nın 106. kurtuluş yıl dönümü törenle kutlandı Yüksekova’nın 106. kurtuluş yıl dönümü törenle kutlandı

11 mahallenin de dahil olması ile Yüksekova şehir merkezinde nufüsun arttığına dikkat çekilen toplantıda hizmet için kurumlararası koordinasyon ve işbirliğinin önemli olduğu vurgulandı.

Eş Başkanlar Kırmızıgül ve Diri; hizmet kurumlarının yetkililerine ilçenin enerji, su ve iletişim altyapısı gibi temel hizmet alanlarının talebe ihtiyaç verecek güzeye gelmesi için işbirliği yapmanın önemini vurguladılar. 

Yüksekova'nın sosyal ve ekonomik açıdan daha iyi bir noktaya gelebilmesi için birlikte çalışılacağı kaydedildi.  

Belediyenin sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, "Belediyemiz Eşbaşkanları, Akmercan Doğalgaz Şirketi yöneticileri, Yüksekova Vedaş ve Türktelekom çalışanları ile Hizmet Binası Toplantı Salonunda bir araya gelerek, İlçemiz için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular." ifadeleri kullanıldı. 

Editör: Zeki DARA