Hakkari Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Şube Müdürü Oktay Kızılkaya  ile birlikte Karşıyaka İlk/Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Okulda incelemelerde bulunan Yılmaz ve Kızılkaya derse girdi, okul bahçesinde oyun oynayan öğrencilerle sohpet etti. 

Umreye gitmek isteyen 400 kişi dolandırıldı Umreye gitmek isteyen 400 kişi dolandırıldı

Daha sonra öğretmenlerle mini bir toplantı yapan Yılmaz, okul yönetiminden öğrenicilerin eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Okulda görevli öğretmenler ile sohpet eden Müdür Yılmaz, “En keyif aldığım ve huzur bulduğum yer, öğretmenler odası; çünkü öğretmenlerimizin heyecanı, geleceğimiz için bir ışık ayrı bir ümittir. Valimiz Sayın Ali Çelik’in eğitimi merkeze alan bir yönetim anlayışıyla çalışmalarımızı yaparken fiziki ortamlarımızın iyileştirilmesi başta olmak üzere zamanın ruhuna uygun bir şekilde, kültürden sanata spordan edebiyata her alanda çocuklarımızı beslemeye çalışıyoruz. Tabi bu konuların üzerine düşerken de işin merkezinde olan eğitimcilerimizi, öğretmenlerimizi çok önemsiyoruz. Öğretmenimizin mutlu ve mesut olması bizim için çok önemli. Öğretmen odası, huzur odası olmalı. Eğer öğretmen kendi odasında huzurlu olursa, sınıfa girdiğinde çok daha keyifli bir şekilde görev yapacaktır.” ifadelerini kullandı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz görece geldiği günden bu yana her fırsatta il merkezi ve ilçelerdeki okulları ziyaret ederek öğretmen, öğrenci ve idarecileri dinliyor. 

Editör: Zeki DARA