Mecit Ağırbaş ve Fesih Çamlı tarafından açılan akademi de 6-16 yaş arası çocuklar eğitim görecek. akademi

Yüksekova Belediye Spor bünyesinde antrenörlük yapan Mecit Ağırbaş, İlçede yeni yetenekleri keşfetmek ve gençlerin hayallerine ulaşmalarını sağlamak için akademiyi açtıklarını ayrıca ilçede gençlerin sportif faaliyetlere etkin katılımını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Ağırbaş, “Akademimizin temel hedefi, çocuklarının futbolda ilerlemesini isteyen ailelerin bizi öncü olarak görüp bize teslim etmeleri. Bizde verdiğimiz antrenmanlarla ve kullandığımız materyallerle çocuklarının yeteneklerini ortaya çıkartıp, lider futbolcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Antrenmanlarımız zihinsel ve fiziksel gelişimi destekleyici metotlarla hazırlanmıştır” dedi

Kaleci Antrenörü Fesih Çamlı ise şöyle konuştu, “Futbol, dünyada en çok takip edilen ve sevilen spor dalıdır. Gençlerimiz eğitim hayatlarının yanında futbola da kazandırmak istiyoruz. Akademimiz de sadece futbolcu değil ayrıca kaleci de yetiştiriyoruz. Şehrimize, bölgemize ve hatta ülkemize yeni yetenekli kaleciler kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak akademiye kayıt yapmak isteyenlerin aşağıdaki iletişim numarasında arayıp kayıt yaptırabileceklerini aktardı.

Mecit Ağırbaş: 05448604138

Fesih Çamlı: 05416434500

Editör: Haber Merkezi