HAKKARİ-Hakkari–Van kara yolunda meydana gelen heyelanın ardından bölgede Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan panel köprü yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan, bölgeye giderek hem köprü kurulumunu hem de alternatif yol çalışmalarını yerinde inceledi.

2-2084

Kurulum sürecinde önemli mesafe kat edildiğini belirten Taşyapan, panel köprünün sağlam zemin üzerindeki montajının büyük ölçüde tamamlandığını, sıradaki aşamada köprünün dere üzerine yerleştirileceğini ifade etti. Köprünün, vatandaşlara daha güvenli ve hızlı bir ulaşım imkanı sunacağını vurgulayan Vali Taşyapan, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yolun yeniden trafiğe açılmasının hedeflendiğini söyledi.

3-1503

İncelemelerin ardından sahada gece gündüz çalışan ekiplere teşekkür eden Taşyapan, başta sorumlu komutanlar olmak üzere tüm personele ve 2. Ordu Komutanlığı’na şükranlarını iletti.

4-1015

Hakkari Üniversitesi DAKAF’26’da paydaş olarak öne çıktı
Hakkari Üniversitesi DAKAF’26’da paydaş olarak öne çıktı
İçeriği Görüntüle

Programa, Vali Yardımcıları Cüneyt Zor ve Burak Gürbüz ile İl Jandarma Komutanı Cafer Öz ve ilgili kurum temsilcileri de katıldı.

Muhabir: Serdar SEVİ