Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Bayraktar, Zap Suyu üzerindeki muhteşem manzarayı takipçileriyle paylaştı.

Teknoloji girişimcisi Selçuk Bayraktar, Hakkari'nin Çukurca ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Bayraktar, Zap Suyu üzerindeki muhteşem manzarayı takipçileriyle paylaştı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesine gelen Selçuk Bayraktar, bölgenin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Zap Suyu üzerinde muhteşem bir manzara ile karşılaşan Bayraktar, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Zap Suyu üzerinde Ters lale mevsimi.." notunu düştü.

Bayraktar'ın paylaşımı, bölgedeki doğal yaşam ve bitki örtüsünün özgünlüğüne işaret etti. Hakkari'nin simgesi haline gelmiş endemik bir bitki türü olan ve Zap Vadisi'nde görülen ters laleler, her yıl doğal güzellikleriyle ziyaretçileri büyüler.

Aydoğdu'dan Başkan Demir'e  tebrik ziyareti Aydoğdu'dan Başkan Demir'e tebrik ziyareti

Selçuk Bayraktar'ın Çukurca ziyareti, bölgenin doğal güzelliklerini ve doğa harikası Zap Vadisi'ni tanıtmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriyor. Zap Suyu üzerindeki ters laleler, bölgenin doğal zenginliğini ve benzersiz güzelliklerini yansıtıyor.

Çukurca halkı, Selçuk Bayraktar'ın gerçekleştirdiği ziyaret ve Zap Suyu üzerindeki ters lale mevsimini paylaşımını çok önemli bulduklarını belirterek, “Bölgenin doğal güzelliklerinin tanıtılmasına ve bu muhteşem manzaranın sosyal medya aracılığıyla geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlıyor. Bundan dolayı da Selçuk Bayraktar’a teşekkür ederiz” dediler.

Muhabir: Nirgül Uysal