HAKKARİ- Karşılaşma bugün saat 14.00’te İBB Balat Stadı’nda oynandı ve hakem Mert Aylıoğlu tarafından yönetildi.

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarıda ev sahibi Fatih Vatan Spor 63. dakikada öne geçti.

Hakkarigücü ise 80. dakikada Vivian Nasaka’nın golüyle eşitliği sağladı ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Hakkarigücü ligdeki puanını 17’ye yükseltirken, Fatih Vatan Spor 13 puanda kaldı.

Maçtan sonra konuşan Teknik Direktör Cemile Timur, “Fenerbahçe ve Trabzonspor maçında olduğu gibi bu maçta da çok net pozisyonlar kaçırdık.” diyerek sözlerine başladı. Timur, deplasmanda diri ve çok hareketli bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirtti.
“Direkten dönen toplarımız, kaçırdığımız net fırsatlar oldu. Futbol gerçekten çok adaletsiz bir oyun; 5-6 net pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Eksiklerimizin olmasına rağmen yine de sahada iyi bir mücadele gösterdik.” ifadelerini kullandı.
Timur, “Maçı izlemeye gelen taraftarlarımıza, Diyarbakır'dan ve çevre illerden zahmet edip bizleri desteklemeye gelen tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Teknik Direktör Cemile Timur, sözlerinin sonunda önümüzdeki karşılaşmaya değinerek:
“Şimdi önümüzde Yüksekova maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, kendi evimizde taraftarlarımıza ve halkımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz.” diye konuştu.

İstanbul ekibi 3, Hakkâri temsilcisi ise 4 maçtır kazanamıyor.

Başkan Dinç: Öğretmenlerimize minnettarız
Başkan Dinç: Öğretmenlerimize minnettarız
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Hamza ER