HAKKARİ - İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz başkanlığında haftalık değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya; Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fahrettin Çelik ve Nazif Tatlı, Şube Müdürleri Sait Ediş, Saba Saklı, Erol Hanlıgil ve Muharrem Dündar ile Milli Eğitim Müfettişi Mesut Artuş katıldı.
Açıklamada, toplantıda il genelindeki eğitim-öğretim faaliyetleri ile okulların mevcut durumunun kapsamlı şekilde ele alındığı belirtildi. Ayrıca birim yöneticilerinden, sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alındığı ve kurum içi koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunulduğu ifade edildi.




