• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.350 %-1.02
  • ETHERIUM 3.233 %2.25
11°

Valilik Haberleri

Valilik haberleri ve güncel Valilik gelişmeleri, Valilik ile ilgili tüm video, Valilik fotoğrafları ve Valilik haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

Hakkari Valiliği, merkeze bağlı Kuş, Kuştiyan Belkız bölgesinin 5 gün süre ile geçici “özel güvenlik bölgesi” ilan edildiğini duyurdu.

Hakkari Haberleri

Ramazan ayı boyunca farklı kesimler ile iftar açan Hakkari Valisi Ali Çelik iftarda Valilik personeli ile bir araya geldi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valiliği Yüksekova ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valiliği, ilde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de 32 iş yeri, kafe ve lokanta gibi bölümlerin bulunduğu kapalı halk pazarı faaliyete geçti. Ancak pazar esnafı iş yapamamaktan...

Hakkari Haberleri

Hakkari'de 45 milyon lira değerinde 22 kilo külçe altın ele geçirildi, Olay ile ilgili bir şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.

Güncel

Diyarbakır Valiliği, DEM Parti Diyarbakır adayı Doğan Hatun’un gözaltına alındığı yönündeki haber ve yorumların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Hakkari Haberleri

Hakkari İl Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valiliği Ocak ayında narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında haklarında işlem yapılan 124 şahıstan 22'nin tutuklandığını duyurdu.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklaması ve gösteri yürüyüşü gibi eylem ve etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.

Hakkari Haberleri

Hakkari İl Koordinasyon Kurulu, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında bir araya geldi

Hakkari Haberleri

Hakkari'de toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin gerçekleştirileceği alanlar ile afiş ve pankartların asılacağı yerler yeniden belirlendi.