• DOLAR 32,34 %0.05
  • EURO 34,94 %0.23
  • ALTIN 2.394,74 %-0.23
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 61.490 %-2.4
  • ETHERIUM 2.952 %-3.44
5°

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Bölge Haberleri

Diyarbakırlı Veysi Çevik, çocuklarına sporcu ve sanatçı isimleri veriyor; Kuaresma Azad ile Anne Marie'den sonra yeni bebeğin adı da Vargas.

Bölge Haberleri

Diyarbakır'da tacizci sanılarak vahşice öldürülen Ergün Arslan'ın kardeşi, sanıklara uygulanan ceza indirimine tepki gösterdi.

Güvenlik

Diyarbakır'da 24 yaşındaki Orçun Kartal, geçen yıl bıçakla yaraladığı Y.Ö. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Güvenlik

Diyarbakır’da B.A.Y. (17), liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü Hüseyin Oruç’u 2 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Hakkari Haberleri

Diyarbakır eski Baro Başkanı Avukat Tahir Elçi’ye  ilişkin davada 3 sanıkın beraatının talep edilmesine Hakkari Barosu dahil olmak üzere 14...

Spor

Diyarbakır'da karate kursuna giden ablalarına özenip, bu spora başlayan 10 yaşındaki Mehmet İçen, katıldığı ilk şampiyonda birinci oldu.

Bölge Haberleri

Diyarbakır'da, 17 yaşındaki genç caddede otomobilin yolcu koltuğunda gördüğü annesini tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Güvenlik

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde yakınlarının kayıp ihbarında bulunduğu çoban Şeyhmus Arslan'ın bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Güvenlik

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde elektrik dağıtım şirketi çalışanı 31 yaşındaki Mazlum Turunç, tamir için çıktığı direkte akıma kapılıp, hayatını kaybetti.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden Diyarbakır ve Mardin belediyeleri için müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

Bölge Haberleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları , Meclis toplantısında “Türk Bayrağı kaldırıldı” yönündeki haberlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Yaşam

Sakarya'da doğup büyüyen, eşinin görevi gereği Diyarbakır'a gelen Dilek Dere, Bağlar ilçesinin Körhat Mahallesi'nde muhtar oldu.