HAKKARİ- Cumhuriyet Halk Partisi  Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, İl Başkanı Suzan Duran Çakırbeyli ve beraberindeki heyet, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Muharrem Tekin’i makamında ziyaret etti.

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan  ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet ile bir süre sohbet etti.

Gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Tekin tarafından Hakkâri genelinde mesleki sorunlarının da aktarıldığı samimi bir görüşme gerçekleştirildi.

Başkan Tekin, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP heyetine teşekkür etti.

Daha sonra heyet kent merkezine bağlı Çanaklı Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların taleplerini dinledi.

Hakkari Belediyesi riskli binalar için harekete geçti Hakkari Belediyesi riskli binalar için harekete geçti

Editör: Gülsüm ÇİFTÇİ