Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte, Türkiye'nin dört bir yanında muhtarlık seçimleri için hazırlıklar da hız kazanıyor. Hakkari’de muhtarlık yarışı ise devam ediyor.

Karşıyaka TOKİ Mahalle Muhtar adayı A. Vehap Atiman, huzurlu, güvenli ve temiz bir mahalle için göreve hazır olduğunu söyledi.

Huzurlu, güvenli ve temiz bir mahalle için muhtarlık görevine talipli olduğunu kaydeden Atiman, “Sokak ve caddelerimizi daha güvenli, daha temiz hale getirmek, halkla içi içe yaşayıp sorunlara birebir değinip çözüm bulmak için adayım” dedi.

Daha güzel ve daha rahat yaşanılabilir bir mahalle için elinde gelen her şeyin daha fazlasını yapmaya hazır olduğunu söyleyen Atiman, Karşıyaka TOKİ Mahallesi halkına hizmet etmek için yola çıktığını belirtti.

Başkan Yardımcısı Ücar çalışmaları denetledi Başkan Yardımcısı Ücar çalışmaları denetledi

Atiman, sosyal muhtarlık anlayışı ile hizmet vereceğini belirterek, "Allah nasip eder de seçilirsem, yerel seçimlerin ardından projelerim hazır. Seçildiğim takdirde Hakkari'nin en gözde mahallesinin Karşıyaka TOKİ olması için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Öncelikle vatandaşlar bana 24 saat ulaşabilecek. Söz verip yapmadığım hiçbir vaadim olmayacak. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağım” dedi.

Evli ve 2 çocuk Babası Atiman, "Mahallemize yeni bir soluk getirmeyi planlıyorum. Herkes mahallemizi tanıyacak, mahallemizin güzelliklerini görecek. Mahalleme daha iyi hizmet verebilmem için mahalle sakinleri ile beraber hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Zeki DARA