Yurt içi ve yurt dışı maden arama çalışmalarında sondaj hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur. Kısa zaman içerisinde sondaj hizmetleri pazarında istikrarlı bir büyüme göstermek isteyen firma profesyonel ekibi ve iş koşullarına uygun ekipmanlarıyla, Türkiye’de ve Dünya’da proje kapsamına uygun sondaj hizmetini teslim edebilecek yetkinliğe sahiptir. Matador Sondaj uzun yıllar sektörün operasyonel kadrosunda farklı konumlarda hizmet vererek yetişmiş, iş sağlığı ve güvenliği, halkla ilişkiler çerçevesinde tam anlamıyla profesyonel bir ekip oluşturmuş ve bu profesyonellikte faaliyetlerini sürdürüyor.
Matador Sondaj, hizmet verdiği sektörde teknolojinin getirdiği tüm imkânları uygulayan, güvenilir, işveren odaklı ve kaliteli hizmet veren, işveren ve çalışanlarının haklarına saygılı, sektöründe nitelikli çalışanlar yetiştiren, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir kuruluş olma hedefini benimsemiştir.
Matador Sondaj’ın öncelikli hedefleri; çevre, iş güvenliği ve işçi sağlığına en üst düzeyde önem göstermekle birlikte sosyoekonomik açıdan ise işin başlangıcından teslimine kadar olan süreçte ve iş teslimi sonrası, katma değer sağlamaktadır.
İletişim: 
Sait Dek 
Yüksek Jeoloji Mühensi 
Tel:0543 933 52 02
 Mail:[email protected] 

Tunç'tan 'kayyım' sinyali: Teyakkuzda olacağız Tunç'tan 'kayyım' sinyali: Teyakkuzda olacağız


 

Editör: Zeki DARA