Tunç'tan 'kayyım' sinyali: Teyakkuzda olacağız Tunç'tan 'kayyım' sinyali: Teyakkuzda olacağız

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıya, 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Yasin Kalın, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Adalet Komisyonu Başkanı Birtan Şeker, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ile kurum ve birim amirleri katıldı. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri'nde alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vali / Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Güvenliği Toplantısı’nda; 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven içinde geçmesi amacıyla alınacak güvenlik önlemleri görüşüldü.

Emniyet ve jandarma yetkililerinin de katıldığı toplantıda, 31 Mart Yerel Seçimleri için uygulanacak güvenlik tedbirleri ve olası güvenlik risklerine karşı alınacak tedbirler ele alındı.

Seçimin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde önlemler alınacağını vurgulayan Çelik, tüm katılımcılara bu süreçteki çalışmalarında kolaylıklar diledi."

Muhabir: Zeki Dara