HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ

Hakkari Belediyesi tarafınan düzenlenen ramazan şenliklerine katılan yüzlerce kişi gecenin geç saatlerine kadar eğleniyor. Şenliklerle sahne alan yerel sanatçılar 7 dilde şarkı söyleyip konser verdi.

Hakkari Belediyesi tarafından kentte ilk kez düzenlenen ramazan şenliklerinde her gün farklı etkinlikler düzenleniyor. İftar saatinden sonra gece 23.30'a kadar devam eden etkinlikle vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Eski valilik binası önünde düzenlenen ramazan şenliklerinde sandalyelerde yer bulamayanlar ayakta etkinlikleri izliyor. Dün akşam 7 dilde verilen konseri Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve Vali Yardımcısı Hasan Ongu ve yaklaşık bin kişi izledi.

Konser öncesi hoparlörde söylenen dini ilahilere platformun önüne akın eden çocuklar hep beraber eşlik etti.Daha sonra Hakkari Gençlik Merkezi yerel sanatçıları sahne aldı.

Sahneye çıkan yerel sanatçılar, Kürtçe, Türkçe, Zazaca, Azerice, Farsça, Arapça ve Süryanice şarkılar seslendirdiler. Konsere katılan yüzlerce kişi ise, gecenin geç saatlerine kadar müzik eşliğinde eğlendi.

Editör: Haber Merkezi