HAKKARİ (AA) - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapıldığı dönemde belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal projeleri de hayata geçiren belediye, yarım kalan çalışmaların tamamlanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu kapsamda daha önce kentin yollarını yapan, parklar oluşturan ve içme suyu sorununu çözen belediyenin hazırladığı proje kapsamında Cumhuriyet Caddesi'ne modern aydınlatma sistemi kuruldu. 

Kent merkezi bu sayede özellikle geceleri güzel bir görünüme kavuştu.

Belediye Başkan Vekili Necmi Alkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte başlatılan projelerin devam ettiğini söyledi. 

İlk olarak asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını aktaran Alkan, "Eski direklerin yerine daha modern ve çelik kaplamalı güzel direkler kurduk. İlçemiz yeni bir görüntü, yeni bir görsellik, yeni bir güzelliğe kavuştu. İlçemiz bunları hak ediyor. Daha güzel şeylerin olacağını inanıyoruz." dedi. 

Alkan, belediyece hazırlanacak projelerle ilçede yaşam standartlarının daha da yükseleceğini dile getirerek, "Burada Kaymakam Sayın Temel Ayca Bey'in hizmetlerini unutmak mümkün değil. Bir asırlık anlatılacak projeleri oldu. Ona bu vesile ile saygılarımı sunuyorum." ifadesini kullandı. 

cukurca-ya-modern-aydinlatma-sistemi-10913815_o.jpg

cukurca-ya-modern-aydinlatma-sistemi-10913816_o.jpg

cukurca-ya-modern-aydinlatma-sistemi-10913817_o.jpg

Editör: Haber Merkezi