31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala Hakkari'de seçim hareketliliği arttı.

Hakkari bölgesinde sonucu en çok merak edilen merkezlerden biri olan Durankaya beldesinde Yeniden Refah Parti belediye başkan adayı Kemal Kaya, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı ilginç vaatlerini, basın aracılığı ile kamuoyuna duyurdu.

Beldenin iddialı Başkan adaylarından biri olan Kemal Kaya, tüketen değil, üreten bir anlayış ile hareket edeceklerini söyledi.

Hakkari’de ilk defa bir belde belediye başkan adayının seçimden önce projelerini açıkladığını hatırlatan Kaya, uzun yıllar kamuda önemli görevler icra ettiğini ve iki dönem belediye başkanlığı yapmanın verdiği tecrübe ile üretime dönük projeler geliştirdiklerini kaydetti.

Hakkari'ye konteyner sevkiyatı sürüyor Hakkari'ye konteyner sevkiyatı sürüyor

Kaya, eğitim, ulaşım, sağlık ve belediyecilikta kalıcı eserler bıraktık yeni dönemde daha iyilerini yapmaya aday olduğunu söyledi. 

“Geçmişte kalıcı eserler bıraktık, şimdi daha iyilerini yapmanın zamanı” diyen Kaya beldede hayata geçirmeyi planladığı projelerini şu şekilde sıraladı:

Kitap Kafe, Halı Saha, kilim Atölyesi, Üretim kooperatifi, Sıcak Asfalt Yol, Gölet Projesi, Ekmek Fırını, Cami İnşaatı, araç Filosu, Ücretsiz Mera Aşısı, Gübre Desteği, Baz İstasyonu, Ceviz Festivali 

En büyük projesinin toplumsal huzuru yeniden tesis etmek olduğunu kaydeden Yeniden Refah Partisi Durankaya Belediye Başkan Adayı Kemal Kaya, 'Belediyecilik bir vizyon işidir' dedi ve seçmenden destek istedi. 

Muhabir: Zeki Dara