HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ
 
Merzan şehir Stadyumunda 29 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen Ak Parti Merkez ilçe 7. Oğlan Kongresinde ile başkanlığına seçilen Cumhur Demir Mazbatasını aldı.

İlçe Seçim Kurulunun bulunduğu Hakkari Valiliğinin 4. Katına gelen Demir burada düzenlenen törenle, mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Muhammed Çağlar Demir'in elinden aldı.

İlçe yönetimi ile köy ve mahalle temsilcilerinin de eşlik ettiği Demir, burada yaptığı konuşmada, merkez ilçe başkanlığı görevine getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Resmi olarak görevi devir aldığını belirten  Demir, “29 Ağustos 2020 tarihinde çok şükür 7. Olağan Merkez İlçe Kongremizi tamamladık. 2023 hedeflerine doğru yeni kadrolarla Hakkari’ye artı hizmet katma amacıyla gece gündüz çalışacağımıza merkez ilçe teşkilatı adına söz veriyorum. 36 köyümüz var Durankaya ile birlikte 22 mahallemiz var. İlk başta mahalle ve köy teşkilatlarımızı kurup çalışmalarımıza başlayacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak 2023,2053 ve 2071 hedeflerine doğru çalışacağız. Hepinize teşekkür ediyorum. Görev alan arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum. Saygılarımı sunuyorum. Ayrıca Yedinci olan merkez ilçe kongremize katılımlarından ötürü İstanbul milletvekilimiz MKYK üyemiz Sayın Erol Kaya, İl Koordinatörümüz Sayın Alaattin Parlak,İl başkanımız Sayın Emrullah Gür ve ana kademe teşkilatına İlçe başkanlarımıza ve teşkilatlarına, Belediye başkanlarımıza,Kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve teşkilatlarına Milliyetçi Hareket Partisi il başkanımız Sayın Fatih Özbek ve teşkilatına, Kanaat önderlerimize
Kongrede oy kullanan kıymetli delegelerimize ,basın mensuplarımıza ,STK temsilcilerimize mahalle ve köy muhtarlarimıza, Kongre günü güvenliğimizi sağlayan kahraman güvenlik görevlerimize ve beni her koşulda kayıtsız şartsız yalnız o aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 7.Olağan kongremiz ülkemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum Allah bizi muvvafak eylesin''dedi.

 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi