Hakkari Yüksekova'da yaşayan Bedel Orhan ve İpek Kaya, kar altındaki ilçede yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi. 

Ülkenin en genç nüfusuna sahip iller arasında yer alan Hakkari’de, düğün sezonu kış ayına rağmen az da olsa devam ediyor. 

‘Kışın düğün mü olur’ algısına meydan okuyan Hakkarili çiftler, dondurucu soğuğa rağmen bir ömre birlikte evet diyor.

Yüksekova'da dünya evine giren İpek Kaya ve Bedel Orhan çiftinin, düğünündeki görüntüler görenlerin içini ısıttı. 

Dondurucu soğuğa aldırış etmediklerini ve çok mutlu olduklarını dile getiren çift, "Hava çok soğuk ama biz çok mutluyuz. Bizim için bugün, ileride hatırlayacağımız çok güzel bir anı olacak" dedi. Yüksekova’daki bir düğün salonunda dünya evine giren Bedel Orhan ve İpek Kaya çiftini, sevenleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 

‘DIŞARISI KIŞ, GÖNLÜMÜZ HABAR’

Karşıyaka Mahallesi muhtarı Atiman kollarını sıvadı Karşıyaka Mahallesi muhtarı Atiman kollarını sıvadı

İpek ve Bedel çifti, bu soğuğa rağmen akrabalarımız ve bizi sevenler mutluluğumuzu paylaşmak için burada olmaları bizi sevindirdi.

Damat Bedel Orhan, “Mevsim kış ve hava çok soğuk ama ikimize de güzel bir anı kattı. Soğuk havaya rağmen akrabalarımız bizi yalnız bırakmaması güzel bir duygu. Düğünümüze katılım sağlayan bütün dost ve akrabalarımıza çok teşekkür ederiz. Kış günü düğünümüzü bahara çevirdiler. Hepsine minnettarız” dedi.

Çok mutlu olduklarını dile getiren gelin İpek Orhan, “Düğünümüzü böyle bir günde yapmak bizim için de bir farklılık oldu. Çok mutluyuz ” şeklinde konuştu.

Kaynak: NİRGÜL UYSAL