YÜKSEKOVA-Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde iki grup arasında çıkan ve daha sonra köyde devam eden bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Cengiz Topel Caddesi üzerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, taraflar daha sonra Duraklı (Nebari) köyünde yeniden karşı karşıya geldi.
Köyde devam eden gerginlik sırasında çıkan kavga bıçaklı kavgaya dönüşürken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kavgada yaralanan İ.E., Ü.E., S.E., B.R. ve S.L., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Yüksekova Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Güvenlik güçleri olayla ilgili inceleme başlatırken, kavganın çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.



