HAKKARİ - Bu kapsamda Yeşilay Hakkâri, Gençlik Merkezinde Hakkâri Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.
Programa Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Arif Demir, Genç Yeşilay Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Gürkan İlter ve YEDAM uzmanı katıldı. Katılımcılar, gençlere tütün, madde, teknoloji ve alkol bağımlılığıyla mücadele konusunda bilgilendirmelerde bulundu.
Etkinlik boyunca öğrencilerle samimi sohbetler gerçekleştirildi, Yeşilay’ın gönüllülük faaliyetleri ve gençlik projeleri hakkında bilgi paylaşıldı. Program sonunda ise öğrencilere çiğköfte ikramı yapılarak etkinlik keyifli bir atmosferde sona erdi.
Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Arif Demir, gençlerin sağlıklı yaşam alışkanlıklarını güçlendirmek ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla üniversite ve gençlik merkezleriyle iş birliği içinde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.





