HAKKARİ – Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan, Ölmez Madencilik İşletmesini ziyaret ederek sahada incelemelerde bulundu.
Madenci ve iş insanı İsmet Ölmez ile Ölmez Madencilik CEO'su Azad Ölmez tarafından karşılanan Vali Taşyapan, beraberindeki Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Turan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cafer Öz ve AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya ile birlikte işletmenin maden sahasını gezdi.

Maden galerilerinde incelemelerde bulunan Taşyapan, yürütülen çalışmalar ve işletmede kullanılan teknolojik imkanlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Sondajlama, rezerv tespiti ve simülasyon çalışmalarını da inceleyen Taşyapan, modern teknolojinin madencilik faaliyetlerinde kullanılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İşletme personeliyle de bir araya gelen Vali Taşyapan, çalışanlarla sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.



