Hakkari İl Müftüsü Recep Eren göreve başladı
Hakkari İl Müftüsü Recep Eren göreve başladı
İçeriği Görüntüle

HAKKARİ-Hakkari Belediyesi HAKBEL Personel A.Ş., ilan kapsamında 1 kadın ve 1 erkek aday istihdam edecek. Başvurular 6 Ekim 2026 tarihinde şahsen yapılacak; posta ve elektronik ortamdan gönderilen başvurular kabul edilmeyecek.

Adaylarla mülakat, 12 Ekim 2026 saat 10.00’da HAKBEL Personel A.Ş.’de gerçekleştirilecek. Çalışma saatleri 08.00-17.00 olarak açıklandı.

Adaylarda aranan şartlar

Başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 18-30 yaş arasında, en az ortaokul mezunu ve Hakkari merkez veya ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekiyor. Adayların ayrıca özel güvenlik eğitim sertifikasına sahip olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması ve görevini sürekli yapmasına engel olabilecek bir beden veya akıl hastalığının bulunmaması şartı aranıyor.

Erkek adaylar için askerlik durumunun uygun olması gerekiyor. İlanda erkek adaylardan ayrıca en az D1-D sınıfı ehliyet, psikoteknik raporu, SRC1 belgesi ve MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi isteniyor.

Başvuru belgeleri

Adayların başvuru sırasında mezuniyet belgesi, adli sicil kaydı, ikametgâh belgesi, nüfus kayıt örneği, sağlık raporu, özel güvenlik eğitim sertifikası ve 2 adet fotoğraf sunması gerekiyor. Erkek adayların askerlik durum belgesini de başvuru belgelerine eklemesi isteniyor.

İlanda, işe alınma şartlarını taşımadığı sonradan belirlenen adayların başvurularının ilan, kura veya işe başlama sürecinin herhangi bir aşamasında sonlandırılabileceği belirtildi. Başvuru ve mülakat tarihlerinin idarenin kararıyla değiştirilebileceği; alımların durdurulabileceği veya başka bir tarihe ertelenebileceği de kaydedildi.

Muhabir: Serdar SEVİ