Hakkarili Azad öğretmenin adı kütüphanede yaşatılacak Hakkarili Azad öğretmenin adı kütüphanede yaşatılacak

Hakkâri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Hakkari ve ilçelerinde farklı branşlarda mücadele eden spor kulüplerinin yönetici ve sporcuları için yemek programı düzenledi. 

Halk Eğitim Merkezi yemekhanesinde düzenlenen programa Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, spor kulüplerinin yöneticileri ve çok sayıda sporcu katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Hakkâri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Erol Hanligil Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'e göreve geldiği günden itibaren ketteki spora verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Sporcularla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Çelik ise sporun toplumsal birlik ve sağlıklı yaşam üzerindeki önemini vurguladı.

Kentteki spor kulüplerinin özverili çalışmalarına desteklerinin devam edeceği mesajını veren Vali Çelik, Kulüpler arası işbirliğinin artırılması ve sporun gençler arasında yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

Çelik, ‘’Hakkari Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erol Hanlıgil’den bir moral gecesi düzenleyelim katılırmısınız teklifinin gelmesi benim açımdan çok mutluluk verici oldu. Sporcularla beraber olmanın insanın her zaman içindeki spor aşkını güçlendireceğine inandığım için hiç tereddütsüz kabul ettim, sporla uğraşan spor yapmayı kendine iş edinen, ilimizi temsil eden siz değerli sporculara ve onları bir araya getiren yöneticilere de ilimiz adına şükranlarımı sunuyorum ‘’ dedi.

Vali Çelik programın sonunda; Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı, Zap Spor Futbol Takımı, Sümbül Engelliler Basketbol Takımı, Sportif Faaliyetler Voleybol Takımı, 1936 Hakkâri Hayalkent Kadın Futbol Takımı ve Hakkari Gençlik Merkezi Voleybol Takımlarının sporcu ve yönetcileri ile bir süre sohbet ederek talep ve sıkıntılarını dinledi. 

Programın sonunda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Hanlıgil Vali Çelik'e plaket taktim ederek Hakkari Kilimi hediye etti. 

Kaynak: Zeki DARA