Toplantı öncesi TOBB Bölge il başkanları ile birlikte Kars Valisi  Ziya Polat’ı ziyaret eden TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Sevda Keskin, bölgede hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.  

TOBB Kars Kadın Girişimciler İcra Kurulu ev sahipliğinde  Doğu Anadolu Kadın Girişimciler Kurulu Bölge toplantısına yapıldı.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde Kars Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıya ;Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan, TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Müge Kaya, Kafkas Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Erol Aydın, Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Nurullah Karaca, TOBB İletişim Uzmanı Handan Köse, Bitlis KGK Başkanı Bermal Akbay, Ardahan KGK Başkanı Gizem Çınar, Ağrı KGK Başkanı Edibe Yıldırım Demircan, Tunceli KGK Başkanı Yıldız Gündüz, Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği Başkanı İlhan Koçulu, Kars Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Vedat Akçayöz, Kars’ın ilk Kadın Girişimcisi Nuran Özyılmaz, akademisyenler ve davetliler katıldı.

Burada toplanan kadınlara seslenen TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Sevda Keskin, tüm davetlilere teşekkür etti. .

Keskin, ''2007 yılında TOBB çatısı altında çok kıymetli Rıfat Başkanımız öncülüğünde kurulan TOBB KGK bugün 7 bini aşkın üyesi ile ülkemizin en kapsamlı kadın kuruluşudur. Vizyon ve misyonu ile kadınların nitelik ve nicelik bakımından güçlü olmalarını sağlayan ve destekleyen TOBB KGK bugün 81 ilde gönüllülük ilkesi ile öncü olan kadınların yaptığı çalışmalar ile yol almaktadır. Girişimci kadınların işbirliği ve dayanışmalarının genişletilmesi gerektiğini düşünerek görev aldığımız kadın girişimciler kurullarımızın bizlere, illerimizde önemli sorumluluklar yüklediğini hepimiz biliyoruz .Bölge toplantımızın  illerimize hayırlı olmasını diler, bizlerin bir araya gelmesinde öncülük eden TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’na , Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Servet Taş’a, TOBB Girişimcilik Müdürlüğü uzmanı Handan Köse’ye,Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanına, TOBB Kars Kadın Girişimciler Kuruluna, bölgeden katılım sağlayan  kıymetli KGK İl Başkanlarına bir kez daha teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

Burası Hakkari'de öyle bir yer ki, gelen bir daha geliyor Burası Hakkari'de öyle bir yer ki, gelen bir daha geliyor

Editör: Zeki DARA