Hakkari Şemdinli ilçesinde bu hafta sonu faaliyete geçmesi beklenen, Seyir Tepesi’nde gerekli bakım ve onarım çalışmaları Belediye Başkanı Tahir Saklı’nın katılımıyla yapıldı.

Bir çok sosyal tesisin bulunduğu, vatandaşların aileleri ile birlikte eşsiz Şemdinli manzarası eşliğinde, temiz hava alarak güzel zaman geçirdikleri Seyir Tepesi vatandaşlara ücretsiz hizmet veremeye devam edecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, belediye olarak yaptıkları en önemli hizmetlerden binini Seyir Tepesi olduğunu dile getirdi. 

Ekipler Berçelan Yaylası'nın yolunu açıyor Ekipler Berçelan Yaylası'nın yolunu açıyor

Saklı, “Seyir tepesi bu hafta sonu itibari ile ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Otoparkı ve restoranıyla seyir tepesine aileleriyle gelen ilçe sakinleri, stresten uzakta doğayla iç içe zaman geçirme imkânı buluyor. Biz belediye ekipleri olarak bugün burada temizlik çalışmalarını ve eksikliklerini tamamlıyoruz. Özellikle düğün sezonu başlıyor. Gelin damat kardeşlerimiz buraya gelip dış çekimlerini gönül rahatlığıyla yapabilirler” şeklinde konuştu.

Kaynak: NİRGÜL UYSAL