HAKKARİ – Hakkari İl Millî Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz başkanlığında, Şemdinli ve Derecik ilçelerinin eğitim süreçlerine ilişkin kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
İlçe Millî Eğitim Müdürleri Cihat İnan ve Gaffar Ak ile il–ilçe şube müdürleri ve okul yöneticilerinin katıldığı toplantıda, sahadaki mevcut durum, ihtiyaçlar ve yürütülen çalışmalar ele alındı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, toplantıda Maarif Modeli kapsamında yürütülen faaliyetlerin, eğitim-öğretim süreçlerinin analizlerinin ve okul yöneticilerinin taleplerinin detaylı biçimde değerlendirildiği bildirildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Millî Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, “Bu tür toplantılardaki temel amacımız, kurumlarımızı kıyaslamak değil; eğitimin kalitesini artırmak ve il genelinde başarı seviyesini yükseltmek için ortak akılla hareket etmektir.” ifadelerini kullandı.
Yılmaz, sahada özveriyle çalışan tüm yöneticilere teşekkür ederken, toplantı iş birliği ve istişare vurgusuyla iyi dilek ve temennilerle sona erdi.





