Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Ateş, “Kıymetli Şemdinlili Hemşerilerim; Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Artvin Vali Yardımcılığına atanmam nedeniyle büyük bir onurla yürütmekte olduğum Şemdinli Kaymakamlığı görevinden ayrılıyorum. Görev sürem boyunca Hakkâri ilimizin şirin ilçesi Şemdinli’de bulunmaktan ve çok kıymetli Şemdinli halkına hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duydum” dedi.
Ateş, açıklamasının devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya, Hakkari Valisi Ali Çelik’e, eski Hakkari Valisi İdris Akbıyık’a, Belediye başkanlarına, kamu kurum ve kuruluşları temsilcilerine, muhtarlara, siyasi parti temsilcilerine, Şehit Ailelerine, gazilere ve Şemdinli halkına gösterdikleri sevgi ve saygı için teşekkür etti.
Kaymakam Ateş, görevinden ayrıldı
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Artvin Vali Yardımcılığına atanan Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, görevinden ayrıldı.
Kaynak: Nirgül UYSAL
Yorumlar
Çok Okunanlar

Hakkarili genç, Van’ın dijital dünyasına yön veriyor

Hakkari'de yeni bir dinlenme tesisi açıldı

Hakkari otogarının yeri yeniden değişti

Şampiyon Vanspor’a para yağdı

Hakkarili berivanların zorlu ve eğlenceli hayatı

Cilo Buzul Dağları için önemli karar

Hakkari'de 2 kişilik alım yapılacak

TOKİ'den Hakkari'ye 4 bin 200 konut arsası