HAKKARİ-Yeşilay Cemiyeti Hakkari Şube Başkanı Merve Demir ile yönetim kurulu üyeleri, Hakkari Barosu Başkanı Ergün Canan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, özellikle bağımlılıkla mücadele, bağımlılığın bireyler ve aileler üzerindeki etkileri ile toplum genelinde farkındalığın artırılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası iş birliğinin önemi üzerinde duruldu. Bağımlılığın yalnızca bireysel bir sorun olmadığı, aileleri ve toplumun farklı kesimlerini etkileyen önemli bir sosyal mesele olduğu değerlendirilirken, bilinçlendirme ve önleyici çalışmaların önemine dikkat çekildi.

Görüşmede ayrıca çocuklar ve gençler başta olmak üzere toplumun farklı kesimlerine yönelik farkındalık çalışmalarının artırılması, bağımlılık konusunda doğru bilginin yaygınlaştırılması ve ihtiyaç halinde ilgili kurumlarla ortak çalışmalar yürütülmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Hakkari Barosu Başkanı Ergün Canan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yeşilay Cemiyeti Hakkari Şube Başkanı Merve Demir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Canan, bağımlılıkla mücadele ve toplumsal farkındalık üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, nazik ziyaretleri dolayısıyla Yeşilay heyetine teşekkürlerini iletti.


