HAKKARİ-Hakkari’nin Üzümcü köyünde yangına müdahale için bölgeye giden Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait araç, köprüden Zap Suyu’na uçtu. Kazada araç sürücüsü K. Kaval’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hakkari’de yangına müdahale amacıyla yola çıkan Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Üzümcü köyü mevkiinde kaza geçirdi.
Edinilen bilgilere göre, yangına müdahale için bölgeye giden Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arasöz araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak köprüden Zap Suyu’na uçtu.

Kazanın ardından bölgeye ekipler sevk edilirken, araçta ve çevrede inceleme yapıldı.
Kazanın ardından olay yerine AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Zap Suyu’na uçan araç ve sürücüye müdahale etmek için çalışma başlattı. Kazada araçta bulunan sürücü K. Kaval’ın ve Orman İşletme müdürlüğünde görevli personeller A. Kanat ve İ. Kurt'un durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralılar Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaşanan kazayla ilgili inceleme başlatılırken, aracın Zap Suyu’ndan çıkarılması için çalışma yapılması bekleniyor.
Kazanın, yangına müdahale için bölgeye giden ekiplerin geçişi sırasında meydana gelmesi dikkat çekti.



